WELKOM

 

Pets & Pics is ontstaan door mijn uit de hand gelopen hobby’s: dieren en fotografie. Ik ben vanaf 2018 op zelfstandige basis bezig met dierenverzorging en fotografie. Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en paardrijden is al van kinds af mijn passie.

 

Graag wil ik voor jouw dier zorgen, van groot tot klein. Ik wil uw hond uitlaten, de poes eten geven, uw paard en stal verzorgen, …. Alles is bespreekbaar. Ga je op vakantie of heb je zelf geen tijd om uw dieren de nodige aandacht en verzorging te geven, dan sta ik klaar om deze taken voor u uit te voeren. Dit in de regio: Retie, Dessel, Mol en Arendonk.

 

Fotografie is mijn andere passie. Ik heb een bacheloropleiding in de grafische en digitale media genoten. Dierenfotografie is mijn specialiteit, maar ook andere reportages zoals bv. communiefoto’s kan ik verzorgen.

 

Voor meer info graag contact via mail petsandpics@outlook.be of via het contactformulier. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar. Ik beantwoord altijd op jullie mailtjes.

 

Foto: Romi Photo & Design