LIEVE WOORDJES

 

Plaats een recensie zodat anderen kunnen lezen wat jullie van mijn diensten vonden. Alvast bedankt.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marina
een maand geleden

Beste hondenoppas allertijden , leuk weekje vakantie gehad , mijn klein liefje is een week verzorgd door Astrid , dankzij Astrid kan ik elk jaar een weekje op vakantie gaan en hoef me nergens zorgen over te maken , echt een aanrader , dank je Astrid Steurs , pets & pics

Kelly
een maand geleden

Prachtige foto’s van onze zoon Nils met onze jonge pup Mila, die meer interesse had in rondsnuffelen, maar dankzij geduld van Astrid en ze niet te forceren en tijd te geven, echt chique foto’s van hun 2.
Astrid, merci! En na het Vormsel mag je gerust foto’s ervan delen!

Tinneke Beets
3 maanden geleden

Astrid maakt de mooiste foto's van je huisdier! Super tevreden van het resultaat ook al was het niet altijd makkelijk om Lio (hond) te laten stilzitten maar Astrid weet hoe ze met dieren moet omgaan.

Alexandra D.
10 maanden geleden

Wij kunnen altijd met een gerust hart op vakantie gaan. Astrid zorgt ervoor dat onze hond niets tekort komt! Hij krijgt de nodige wandeltijd, knuffels en verzorging en ze zorgt ervoor dat hij altijd voorzien is van eten en vers drinken. Dagelijkse updates maken dat we in alle vertrouwen Karl thuis kunnen laten wetende dat hij in goede handen is. Hoog aanbevolen!

Emy Coutinho
10 maanden geleden

Speciale vogels om te verzorgen voor Pets & Pics deze keer. Super goed gedaan, heel secuur met veel verantwoordelijkheid. En ook nog het zwembad bij gehouden. Top service, geen vraag is teveel!

Silvy
10 maanden geleden

Wat een geweldige foto's van onze pup van 5 maanden....niet gemakkelijk maar ze mocht gewoon hond zijn. Dikke pluim voor de fotograaf!

Babs Verbeeck
10 maanden geleden

Een aanrader! heel betrouwbaar, alles was heel netjes en elke dag kreeg ik een leuke foto van de paarden. We konden gerust op vakantie! bedankt!

Fam. Lombart Luyten
10 maanden geleden

Astrid =
Een super lieve vrouw met een passie voor haar werk .
het regende als pijpenstelen ,
zij is er toch door gekomen en met ons naar een binnen locatie gegaan , waar wij een hele leuke fotoshoot hebben gehad .
met ons gezin heb je veel geduld nodig en dit had ze helemaal .
bedankt voor de prachtige foto´s ...
dikke zoen van ons allen ...

Lies van Leest
10 maanden geleden

Bedankt voor de mooie foto's van onze trouwdag! Bij de ceremonie hebben we Astrid amper opgemerkt en waren de spontane foto's een leuke verrassing. bij de fotoshoot voelden we ons met het gezin volledig op ons gemak bij Astrid met als gevolg prachtige foto's om te koesteren

Charlotte
een jaar geleden

Een super leuke fotoshoot gehad voor de plechtige communie van onze dochter. Ondanks het minder goede weer zijn het prachtige foto's geworden!
Astrid weet hoe ze een shoot met 2 pony's moet aanpakken.
Zeer tevreden!

Natasja
2 jaar geleden

Aanrader
Jaren geleden maakte Astrid een fotoshoot van mijn oude lieftallige paard Redbull en mezelf. Het is 1 van de mooiste herinneringen die ik heb. Zeer mooie foto’s

Lisanne Govaerts
3 jaar geleden

Zowel de sessie met de viervoeters als de familyshoot, telkens opnieuw aangenaam verrast door de mooie foto's. Je voelt en ziet de passie voor fotografie. Merciekes.

Stessens
4 jaar geleden

Ze is DE perfecte persoon om je huisdier te verzorgen als de baasjes er niet kunnen zijn. Bij ons komt Astrid paar keer per week om met onze hond Orie te gaan wandelen als wij werken. Zo zit hij niet heel de dag in zijn kotje. Gaan we op vakantie en hij kan niet mee, dan is Astrid er en kunnen we genieten zonder zorgen. Dit in zijn eigen omgeving op een correcte manier. IDEAAL! Voor mensen die veel om hun huisdieren geven, is Astrid een aanrader! Wij en zeker onze Orie zijn ontzettend content van haar werk!

Daisy
4 jaar geleden

Zo fijn te weten dat we altijd met een gerust hart op vakantie of dagje weg kunnen. Grote voordeel is dat jij alle dieren kan verzorgen. Niet alleen hond of poes maar ook onze kippen, konijnen en paarden krijgen bij jouw de beste zorgen. Voor een dieren eigenaar niets zo belangrijk te weten dat je dieren de beste zorgen krijgen als je er zelf niet bent en dat weet ik 100 procent zeker. Super leuk meegenomen zijn altijd de prachtige foto's die we elke dag mogen ontvangen extra bevestiging dat alles in orde is. Dus hier zeeeeeer tevreden baasjes en alleen maar lof!!! Bedankt astrid xxxxx

Katrien Van Hest
6 jaar geleden

Dankzij jou goede zorgen kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken . Alle diertjes super goed verzorgd en voorzien van de nodige liefde en aandacht 😻 en als kers op de taart nog mooie foto’s erbij ontvangen , dat is pas relaxed thuis komen!
Daarom via deze weg nogmaals bedankt vanwege
Poezie 😽
Odette 🐴
Pimpernel 🦄