VEELGESTELDE VRAGEN

 

Hoe en wanneer worden de foto's aangeleverd?
De foto's worden geleverd op een mooie stick. De stick wordt thuis bezorgd via Bpost.
Alle foto's van Pets & Pics worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden geschreven. Boek je een fotografie sessie, dan ga je automatisch akkoord met het gebruiken van jouw foto's. Wil je dit liever niet, geef me dan zeker een seintje en dan overleggen we even wat er wel en niet mogelijk is.

 

Waarom is het kennismakingsgesprek zo belangrijk?
Ik vind het erg belangrijk dat ik jullie goed leer kennen voor jullie grote dag. Als het dan klikt en we alle drie enthousiast zijn, maken we alles in orde en zet ik de datum om jullie mooie dag te fotograferen definitief in mijn agenda.

 

Wat bij slecht weer?
We gaan samen tijdens het kennismakingsgesprek opzoek om een leuke binnen locatie te vinden moest het erg slecht weer zijn. Zodat jullie toch mooie foto's hebben om er later nog lang van te genieten.

 

Jullie zouden graag jullie dieren mee op de foto willen?
Dat is zeker geen probleem, het is tenslotte mijn passie. Ik zou opteren om achteraf een shoot te boeken. Jullie trouwdag is al stressvol genoeg. Maar het is wel mogelijk om het de dag zelf te doen. Als je bij mij een huwelijk boekt dan krijg je 15% korting op de volgende shoot.