AFTER WEDDING SHOOT WITH YOUR ANIMALS

 

Na jullie huwelijksdag willen jullie natuurlijk zoveel mogelijk herinneringen koesteren en vastleggen. Een van de manieren om dit te doen, is door een fotoshoot te boeken met jullie geliefde dieren in jullie trouwoutfits. Op de dag zelf is er vaak weinig ruimte en tijd om dit te doen, aangezien er zoveel andere zaken zijn die jullie aandacht vragen. Daarom is het een goed idee om dit later te plannen, wanneer jullie weer wat meer ademruimte hebben en in alle rust kunnen genieten van het moment.

 

Daarnaast is een fotoshoot met jullie dieren een unieke manier om jullie liefde voor elkaar te documenteren. Jullie kunnen samen knuffelen, spelen en plezier maken, terwijl de fotograaf al die spontane momenten vastlegt. Deze foto's zullen voor altijd een waardevolle herinnering zijn aan jullie samenzijn en de bijzondere band die jullie delen.

 

Kortom, een fotoshoot met jullie geliefde dieren na jullie huwelijksdag in trouwoutfit is een geweldige manier om de liefde voor elkaar en jullie huisdieren te vieren en vast te leggen. Het is een unieke ervaring die jullie voor altijd zullen koesteren en waar jullie met veel plezier op zullen terugkijken. Dus waar wacht je nog op? Boek die fotoshoot en laat de magie tussen jullie en jullie dieren vastleggen op beeld!

 

90€

Als ik jullie huwelijksdag mag vastleggen. Anders komt de prijs op 210€

 

duur: ongeveer 1 uurtje

incl. 10 digitale foto's in hoge resolutie

incl. voorproefje binnen 1 dag

incl. online galerij om te stoefen

extra foto’s kosten 15€/foto

excl. vervoerskosten