Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
een jaar geleden

Aanrader
Jaren geleden maakte Astrid een fotoshoot van mijn oude lieftallige paard Redbull en mezelf. Het is 1 van de mooiste herinneringen die ik heb. Zeer mooie foto’s

Lisanne Govaerts
2 jaar geleden

Zowel de sessie met de viervoeters als de familyshoot, telkens opnieuw aangenaam verrast door de mooie foto's. Je voelt en ziet de passie voor fotografie. Merciekes.

Stessens
3 jaar geleden

Ze is DE perfecte persoon om je huisdier te verzorgen als de baasjes er niet kunnen zijn. Bij ons komt Astrid paar keer per week om met onze hond Orie te gaan wandelen als wij werken. Zo zit hij niet heel de dag in zijn kotje. Gaan we op vakantie en hij kan niet mee, dan is Astrid er en kunnen we genieten zonder zorgen. Dit in zijn eigen omgeving op een correcte manier. IDEAAL! Voor mensen die veel om hun huisdieren geven, is Astrid een aanrader! Wij en zeker onze Orie zijn ontzettend content van haar werk!

Daisy
3 jaar geleden

Zo fijn te weten dat we altijd met een gerust hart op vakantie of dagje weg kunnen. Grote voordeel is dat jij alle dieren kan verzorgen. Niet alleen hond of poes maar ook onze kippen, konijnen en paarden krijgen bij jouw de beste zorgen. Voor een dieren eigenaar niets zo belangrijk te weten dat je dieren de beste zorgen krijgen als je er zelf niet bent en dat weet ik 100 procent zeker. Super leuk meegenomen zijn altijd de prachtige foto's die we elke dag mogen ontvangen extra bevestiging dat alles in orde is. Dus hier zeeeeeer tevreden baasjes en alleen maar lof!!! Bedankt astrid xxxxx

Katrien Van Hest
5 jaar geleden

Dankzij jou goede zorgen kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken . Alle diertjes super goed verzorgd en voorzien van de nodige liefde en aandacht 😻 en als kers op de taart nog mooie foto’s erbij ontvangen , dat is pas relaxed thuis komen!
Daarom via deze weg nogmaals bedankt vanwege
Poezie 😽
Odette 🐴
Pimpernel 🦄

Katie Kog
5 jaar geleden

Astrid, via deze weg willen wij onze ervaring die wij met u hebben, delen met iedereen! We zijn je enorm dankbaar voor de goede zorgen aan onze twee kleine chihuahua’s. Na onze vakantie waren we aangenaam verrast. Beiden honden waren relaxed en enorm goed verzorgd. Ze hebben duidelijk niets tekort gekregen. Ze hebben de nodige zorgen en liefde van u ontvangen. Ze kregen ook regelmatig hun beweging doordat ze een wandelingetje mochten maken.
Toen wij met heel de familie in het buitenland waren, kregen wij dagelijks foto’s van onze kleinste schatjes wat enorm fijn was om te zien dat onze hondjes het goed stelde.
Bedankt! In de toekomst weten we op wie wij beroep kunnen doen

Virginia Baeten
5 jaar geleden

Bedankt Astrid Steurs om onze viervoeters te verwennen tijdens ons verlof. Ze zijn zeker niets tekort gekomen! De foto’s die we dagelijks kregen waren geweldig!#petsandpics

Sabine Fleerackers
5 jaar geleden

Gisteren met een gerust hart de zorg van mijn paardjes overgelaten aan Pets & Pics. En bovendien nog prachtige foto's ontvangen.

Cathy
5 jaar geleden

Succes Astrid met je nieuwe uitdaging!! Voor Aika was je in ieder geval al een TOP oppas!

 

 

Plaats een reactie zodat anderen kunnen lezen wat jullie van mijn diensten vonden. Alvast bedankt.