HOME » REACTIES

Reactie plaatsen

Reacties

Katrien Van Hest
2 jaar geleden

Dankzij jou goede zorgen kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken . Alle diertjes super goed verzorgd en voorzien van de nodige liefde en aandacht 😻 en als kers op de taart nog mooie foto’s erbij ontvangen , dat is pas relaxed thuis komen!
Daarom via deze weg nogmaals bedankt vanwege
Poezie 😽
Odette 🐴
Pimpernel 🦄

Katie Kog
2 jaar geleden

Astrid, via deze weg willen wij onze ervaring die wij met u hebben, delen met iedereen! We zijn je enorm dankbaar voor de goede zorgen aan onze twee kleine chihuahua’s. Na onze vakantie waren we aangenaam verrast. Beiden honden waren relaxed en enorm goed verzorgd. Ze hebben duidelijk niets tekort gekregen. Ze hebben de nodige zorgen en liefde van u ontvangen. Ze kregen ook regelmatig hun beweging doordat ze een wandelingetje mochten maken.
Toen wij met heel de familie in het buitenland waren, kregen wij dagelijks foto’s van onze kleinste schatjes wat enorm fijn was om te zien dat onze hondjes het goed stelde.
Bedankt! In de toekomst weten we op wie wij beroep kunnen doen

Virginia Baeten
2 jaar geleden

Bedankt Astrid Steurs om onze viervoeters te verwennen tijdens ons verlof. Ze zijn zeker niets tekort gekomen! De foto’s die we dagelijks kregen waren geweldig!#petsandpics

Sabine Fleerackers
2 jaar geleden

Gisteren met een gerust hart de zorg van mijn paardjes overgelaten aan Pets & Pics. En bovendien nog prachtige foto's ontvangen.

Cathy
2 jaar geleden

Succes Astrid met je nieuwe uitdaging!! Voor Aika was je in ieder geval al een TOP oppas!

 

Plaats een reactie zodat anderen kunnen lezen wat jullie van mijn diensten vonden. Alvast bedankt.