HOME » NIEUWS » NIEUWS2019

NIEUWS


Oefendressuur lrv  Arendonk...

06/04/2019

De foto's staan online. Je kan ze via het formulier bestellen. 10€/foto bij aankoop van 5 foto's krijg je een 6de GRATIS! Je kan ook nog foto's bestellen van 2 juni 2018. Foto's worden volledig bewerkt!

 

 


Onderox! #LiesbetSlegersviertfeest!

28/03/2019

Deze week staat Liesbet Slegers in de Onderox. Zij geeft een tentoonstelling over haar creatie, Kareltje. Leuke kinderboeken die nu een leven hebben gekregen in het kasteel van Herentals voor 7 weken. Je kan er de leukste dingen doen met je kinderen. Zeker de moeite om ook te genieten van de schoonheid van Le Paige. Waauw, wat een decor voor de shoot! Klik hier voor artikel


Lotus , een bloem van een hond...

27/03/2019

Vandaag deze bloem van een hond mogen verzorgen... Lotus. Zij woont bij me in de straat. Haar baasje is een paar jaar geleden overleden, haar man zorgt met liefde voor haar. Nu wilde hij ook eens een keertje op citytrip. Met liefde en plezier heb ik voor Lotus gezorgd. Wandelen, spelen... Zalig is het. Hopelijk tot een volgende keer!!! 


Spring is als een konijn...  Het is lente!!!

25/03/2019

Ik heb sinds een jaar een konijntje aan mijn stal. Ik had hem Rogeke genoemd maar na 2 nestjes is het dus wel duidelijk dat het een Regina is geworden. Het is een schatje. Het jammere aan dit konijntje is dat die waarschijnlijk afgezet is aan mijn stal. Mensen denken niet altijd na over de aankoop van een dier. Maar goed, ze zit hier goed. Krijgt af en toe een broodje. Ze heeft een luxeleven. Hopelijk blijft ze nog lang in leven hier in het wild. Tot nu toe lukt het goed. Op naar nog vele mooie jaren. Is ze niet mooi???

 


Onderox,  #nietaankindengezinvertellen.

21/02/2019

Deze maand in de Onderox. Hanne Luyten, de loedermoeder, over kindjes en het opvoeden ervan. Wat een leuke spulletjes had ze in huis zodat ik leuk foto's kon maken van haar. 


Sneeuwpret***!!!

23/01/2019

Als er sneeuw valt in België is er altijd een beetje paniek. Maar ik maak er gebruik van om mooie foto's te maken. Natuurlijk mijn eigen paardje mocht niet ontbreken. Mijn klantjes heb ik ook blij gemaakt met mooie foto's.

 

Geniet van de foto's via deze link.

 


Gucci & Dieseltje

05/01/2019

Ook zij poseerde voor de actie van de kerstvakantie. Deze 2 schatjes willen hun baasjes een fijn nieuw jaar wensen!!!