HOME » NIEUWS » NIEUWS2

NIEUWS


Oefendressuur Arendonk

05/06/2018

Zaterdag 02/06/2018 was ik aanwezig op de oefendressuur van LRV Arendonk. Een mooie gelegenheid om sport te fotograferen. Dit was mijn eerste keer dat ik echt op een wedstrijd aan het werk was. Wat een ervaring. Ik heb geprobeerd iedereen vast te leggen op foto. Ik vond het in ieder geval erg leuk.
 
De wedstrijd zelf is ook een mooi initiatief. De ruiters krijgen commentaren van bekende internationale ruiters. Erg leerrijk zou ik zeggen en zeker voor herhaling vatbaar. Ook een dikke pluim voor de organisatie.
 
 
 
 
 
 
 
10€/foto, bij bestelling 5 foto's is de 5de GRATIS! Je krijgt ze digitaal via mail. Je kan dan zelf beslissen wat je met de foto's doet. Ik laat zelf geen foto's afprinten.
 
 
 
 
 
 
 
 

Basil, de verlegen kater

04/06/2018

Deze verlegen scheet is de kater van een hele goede vriendin. Zij ging een paar dagen uitrusten op vakantie en ik kwam petsitten op Basil. Na 1 dag was hij al niet meer zo verlegen... Hem op de foto krijgen was wel iets moeilijker, maar het is gelukt. De foto's kan je bezichtigen op de pagina dierenoppas.


Meet Spot & de Bonanzas

22/05/2018

Het Pinksterweekend was een druk maar super leuk weekend.

 

Meet Spot, het Franse buldogje met het knikje in zijn oor. Wat een schatje. Hij was mijn troeteldier tijdens het voorbije weekend. En dan de kers op de taart. Foto's maken voor de Bonanzas op Dessel kermis. Op het dak van de Campina... Voor hun 10 jarige promo tour. Wat een ervaring. www.debonanzas.be


Robbe trotseerde de koude...

18/05/2018

Deze kleine springer was mijn 1ste communicantje van dit jaar. Hij heeft wat kou moeten trotseren maar hij werd dan ook beloond met een warme chocomelk. De papa maakte er gebruik van om ook familie foto's te maken. Wat hadden ze er plezier in. Meer foto's kan je bezichtigen na 1 klik op de knop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stoere jongen ,Niels

14/05/2018

Deze stoere jongen, had zijn vriendjes mee genomen om de communie reportage te maken. Wat heb ik er van genoten, hopelijk Niels ook van zijn speciale dag. Het weer had hij zeker al mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lorien, het pareltje...

12/05/2018

10 mei deed deze prachtige meid haar communie. Ze schitterde in haar mooie jurk. De locatie voor haar foto's paste echt bij Lorien. De zon scheen, al was het koud... Ze deed het echt super goed. Op haar speciale dag was het schitterend weer. Wat zal ze genoten hebben van al die aandacht.


2 knappe communicanten

110/05/2018

2 knappe communicantjes hebben gisteren hun communie mogen doen. Tesse en Thomas. Wat zagen ze er mooi uit. Morgen en de volgende dagen volgen er nog meer pareltjes.

 

 

 

 

De reportages van Thomas en Tesse kan je hier bekijken.


communiefeest Fik

07/05/2018

Gisteren naar het communiefeest van Fik geweest. Zalig weer en heel gezellig. Wat zag Fik er mooi uit, met zijn blauwe blazer en hemdje. Natuurlijk had ik hem al een keertje gezien in zijn kleren. Ik was de fotograaf van dienst. De fotoreportage kan je bekijken in 1 muisklik op de knop.

 

 


Floris de cowboy

27/04/2018

Kleine Floris mocht zich even verkleden als cowboy. Mama Ans had dit cadeau gekregen van mij. Ze is dan ook een echte Western madam. Is hij niet om op te eten? Wil je ook leuke reportage? Dan kom ik naar jouw thuis en zoeken we naar een leuk concept.


Vlindermeisje Nieke

25/04/2018

Nieke, ons petekindje, wilde wel eens een leuke foto met vlindertjes. De Vespa mocht ook buiten, het was stralend weer... Ik kan mijn portfolio vergroten en mijn photoshop-kunsten nog eens bovenhalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tussen de communiereportages door even wat foto's maken van mijn nichtje Stephanie en haar verzorgpaard Marathon. Zalig in het zonnetje... Wil je ook een reportage met jouw dier. Neem snel contact op.