HOME » NIEUWS » NIEUWS04

NIEUWS


Goed om te weten, ook na de vakantie...

28/08/2018

Ook na de vakantie goed om te weten!!! In mijn geval: ik kom aan huis voor een gratis kennismaking en leer zo je dier kennen en ik noteer alles wat er moet gebeuren. Indien nodig kom ik nog een keertje langs.
 
Hebt u nog een citytrip gepland, skireis of een laat reisje naar de zon? Geen probleem, ook dan ben ik er om op je dier te passen. Wil je toch je hond of kat op hotel. Er zijn misschien nog plaatsen vrij in het dierenhoekske te Retie.
 

Op de boerderij

25/08/2018

Ook voor jouw boerderijdiertjes zorg ik met liefde en plezier. Varkentjes, kippen of geitjes. Het maakt mij niet uit. Ook zij verdienen aandacht als de baasjes op vakantie zijn. Ali, het varkentje, genoot er zeker van.

Dus twijfel niet om contact op te nemen.


Familie geluk

23/08/2018

Niet alleen dieren schitteren voor mijn lens. Ook families mogen genieten om mooie herinneringen te maken voor later. Zo ook de familie van Daniëlle; De kinderen hadden een originele reportage geplant voor hun ouders.

 

Wil jij ook iemand blij maken met herinneringen dan kan je een cadeaubon bestellen op jouw maat. Zodat ook iemand anders leuke herinneringen kan maken.


Tornooi Kasterlee 12/08/2018

14/08/2018

Hierbij de foto's van zondag. Heel veel heb ik er niet want het is wat heen en weer geloop geweest. Maar je kan ze bezichtigen via deze knop.

 

Bestellen kan ook: 5€/foto, voor meer info kan je een mailtje sturen of een privé bericht. Diegene die nog graag foto's bij bestellen van de dressuur in de Dena Stables kunnen dit ook via een berichtje. Zij kunnen ook nog een korting krijgen bij meerdere bestellingen.

 


"Storm", in de zomer...

31/07/2018

Het is al erg heet geweest in België. Toch ga ik met liefde en plezier op jullie beestjes passen. Ook Storm en Poessie kregen warme knuffeltjes van mij en ik van hen. Storm heeft geluk en kan direct het bos in, zijn pootjes moeten niet over het asfalt. Toch ben ik met die 2 dagen van 38 graden niet gaan wandelen. Ik heb hem dan maar vertroeteld en verkoeling geven. Poessie zit al braaf op me te wachten als ik kom. Zo schattig. Zijn ze niet om op te eten???


Een sprookje...

24/07/2018

Het heeft eventjes geduurd maar de foto's van onze mooie bruid en haar prachtig paard zijn klaar. Kathleen kon moeilijk kiezen en met mijn vakantie er tussen... Het warme weer... Maar nu schitteren ze beide op mijn pagina! Wwaauuww! Meer foto's kan je vinden bij thema fotografie of op mijn facebook pagina! (petsandpics)

 

Wil jij ook een mooie, speciale reportage? Dan zoeken we samen naar een mooi concept.


Mieke, Jempie & the boss, Gloria!

20/07/2018

Deze week de paardjes van Sofie gaan verzorgen. Die 2 schattige pony's (Jempie & Mieke) zijn om op te eten, knuffelen en kusjes geven. Gloria zij wilde alleen maar eten. Soms kon er kusje af.


Matthias Lens in de Onderox

14/07/2018

Dankzij een goede vriend heb ik het geluk gehad om voor de Onderox foto's te maken. Het is gratis magazine dat te verkrijgen is bij de lokale bakkers en andere winkels. Mijn eerste BV voor men lens is dan ook Matthias Lens, de bekende accordeonist. Wat een vriendelijke kerel. Het was wel wat warm toen, maar alles liep vlot. Hopelijk volgen er nog van die opdrachten. 

 

www.onderox.be

www.matthiaslens.be

 

 

 

 


Romantische bruidsreportage

24/06/2018

Deze week had ik een prachtige verschijning voor mijn lens. Kathleen wilde in haar trouwkleed mooie foto's met haar paard. Na wat kilometers wandelen kwamen aan bij het water in de Sahara te Lommel. Het heeft wat zweet gekost want het was dan ook erg warm, maar ik ben erg blij met het resultaat.

 

Foto's volgen maar hier is toch een voorsmaakje.