HOME » NIEUWS » NIEUWS1

NIEUWS


Mister Charming

09/04/2018

Gisteren heb ik kennis gemaakt met Mister Charming. Een knap hengstje van enkele weken oud. Het nieuwe lid van Sabine. Wat is hij energiek. Ook "Minnie" kwam voor de eerste keer piepen. Zijn ze niet om op te eten?


3 knappe communicanten

08/04/2018

Gisteren kreeg ik 3 knappe gasten voor men lens. De mama's hadden geluk want de zon scheen geweldig. De ene had een hond en 2 pony's, de andere een tractor. Allemaal super leuk om te doen. Nog even wachten voor ik resultaat op internet zet. Er zijn nog enkele plaatsje vrij voor diegene die wat later hun communie doen. In de paasvakantie kan ik in de namiddag ook.


Matti

07/04/2018

Woensdag had ik deze kei schattige Matti voor men lens. Het is eens iets anders dan dieren...

 

Ik heb dan wel geen studio, ik maak het gewoon bij u thuis.

 

Kleine Matti ligt veilig in de armen van de ouders. Veel geluk samen met het nieuwe gezinnetje. 


Sneeuw en communie

17/03/2018

Het sneeuwt in Retie. Onze Jack vindt het in ieder geval niet erg. De communiecant ook niet want de mama heeft een toplocatie gevonden om binnen foto's te maken. Nog even wachten op het resultaat!!!


Week van de vrijwilliger

11/03/2018

Een leuk kaartje in de bus gekregen van Natuurdomein De Liereman. Nu weten jullie ondertussen ook wat ik er ben gaan doen. Het was een super leuke reportage en zij hebben er een super leuk surprise van gemaakt voor al de vrijwilligers die er werken. Goed gedaan. #weekvandevrijwilliger


Experiment met de camera

09/03/2018

Ons Maui wilde wel modelletje zijn. Ik vind ze al geslaagd. Jij ook? Wil je ook leuke foto's van jouw huisdier. geef dan snel een seintje.

 

Vergeet de acties niet te delen! Ik heb al 105 likes maar dat mogen er nog veel meer zijn!!! Denk aan de gratis reportage!

 

 


Vrijwilligerswerk

22/02/2018

Deze week vrijwilligerswerk gedaan in de Liereman. Ik heb er al een paar dagen op de bureau gezeten, maar deze keer was het totaal iets anders... Spannend? Je zal toch nog even moeten wachten op het resultaat.

 

Ga er zeker eens een keertje wandelen. Het is er zalig genieten in de natuur en de vriendelijke bediening in de kantine is verwelkomend. De lekkere Gageleer staat koud, met deze temperaturen de koffie ook natuurlijk.

 

www.natuurpunt.be/natuurgebied/landschap-de-liereman

www.natuurpunt.be/bezoekerscentrum/landschap-de-liereman-oud-turnhout


Marathon & nr.65

04/02/2018

Vandaag ben ik twee paarden gaan verzorgen; een ruin en een merrie. De merrie is een draagmoeder en is drachtig van een veulen. Buiten zetten, eten geven en terug binnen zetten, stalletje wat doen. Ze proberen op de foto te krijgen. Het is natuurlijk anders dan een georganiseerde reportage. Ik sta er alleen voor, ze zien wat vuiler en het gaat allemaal zo vlot niet. Marathon wilde vooral knuffelen... toch zijn de foto's gelukt.


Mijn 1ste harige klantjes...

26/01/2018

Mopsie & Rocky waren mijn 1ste klanten om op te passen. Met Mopsie mocht ik een half uurtje wandelen en met de jonge Rocky was het vooral quality time. Het weer was geweldig dus dat was geen probleem om de bedank-foto's buiten te maken. Ze luisterden heel erg goed. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.


Communiereportages

25/01/2018

 

Het is nu nog koud en donker, maar de lente is in zicht. Communies worden gepland... Kinderen en ouders zoeken mooie kleren. Het wordt hun dag!

 

Hier hoort natuurlijk een reportage bij zodat jouw kind kan schitteren op een kaartje als herinnering voor later.

 

Boek snel een plaatsje. Ik ben ook in de vakanties beschikbaar. Wees op tijd! We houden het weer in het oog en zoeken een mooie locatie. Wil jouw kind met de hond, kat, of pony; geen probleem.

 

Extra: heb je geen tijd of een creatief brein om een leuk kaartje te maken: geen probleem, samen creëren we een mooie herinnering. Prijs op aanvraag!

 


Acties...

24/01/2018

Als u mij voor de 1ste keer boekt om voor u dier te zorgen, krijgt u 2 digitale foto's gratis als bedankje! Wees er snel bij, de actie loopt tot 31/05/2018.

Vergeet zeker de pagina of acties niet te delen! Bij 150 likes geef ik een fotoreportage weg!!! Go Go Go!!!

(* 1 huisdier of pony is incl. bij actie gratis reportages)


Van hobby naar bijberoep

24/01/2018

Hoe het allemaal begon...

Zoals je kon lezen in de intro is Pets & Pics ontstaan door mijn uit de hand gelopen hobby’s: dieren en fotografie. Ik heb na al dat oefenen toch beslist om het in bijberoep te doen. Mijn vrienden ben ik erg dankbaar dat ik hen als model mocht lenen. Maar de vraag van buitenaf werd groter.

 

Bij deze wil ik zeggen dat ik op facebook nog een andere pagina heb waar al mijn oefen projecten opstaan. Je kan mijn portfolio bekijken op: www.facebook.com/astridsnature.