HOME » NIEUWS » NIEUWS03

NIEUWS


Oude,  lieve Ziva...

29/12/2018

Gisteren heb ik voor diertjes van een hele goede vriendin moeten zorgen. Een hele boerderij heeft ze. 2 paarden, pony, een paar katten, konijnen en kippen en natuurlijk Ziva. Wat een schatje is ze toch. Omdat Daisy me gevraagd had tijdens de kerstvakantie, kreeg ze een mooie, feestelijke foto cadeau. Hier is het resultaat. 

 

Happy New Year baasjes!


Knappe Ozzy...

26/12/2018

Meer hadden we niet nodig... een balletje. :p Hij luisterde kei goed!

 

Gisteren kreeg ik knappe Ozzy voor men lens. De mooie winterse ochtend en het zonnetje maakte van Ozzy nog extra een fotomodel. 


Fijne Feesten!

25/12/2018

Kerstdag vandaag! Met liefde en plezier zorgde ik voor Sabine haar beestjes. De zon komt op... zalig genieten in de ochtend. Marathon en Sunny zijn dan ook schatjes. Feest of niet... Ik steeds beschikbaar op feesten. Wees er wel tijdig bij!


Family Time...

30/10/2018

Familie Goris had een mooie, gezellige avondreportage aan skivijver te Lille. 1 voor 1 schitterde ze aan het water terwijl de zon onderging. Zij hebben ondertussen de foto's gekozen. Je kan ze bezichtigen op 1 druk op de knop of op de Facebook pagina.

 

 


Kleine Deugniet, Liam

17/10/2018

Terwijl de ene familie nog aan het kiezen is tussen de foto's. Zijn de foto's van kleine Liam klaar. Mama Charlotte had een cadeaubon gekregen en die moest natuurlijk benut worden.

 

Super goed weer hadden we wel. Zon en een bos, meer was niet nodig voor speelvogel Liam. Genieten was het zeker!


Lady in red, Lady Donovan...

01/10/2018

Vorige week een echte Lady voor mijn lens gehad... Al had ze er zelf niet veel zin in. Ze had een beetje last van allures... Maar wat wil je als je Lady Donovan heet en in 2016 provinciaal en nationaal kampioen werd bij de LRV in M1 en vice-kampioen in M2.(2017)

 

 

 

 


Sunny, the "zonnige" stallion...

28/09/2018

Deze week letterlijk een "Sunny" reportage gehad.

Sabine en haar hengst Sunny gingen een wandeling maken in de prachtige natuur hier in Retie. Zalig was dat! Al was het even spannend want het regende in begin toch nog een beetje... Maar dankzij Sunny ging dit snel voorbij.


Op visite bij Karel Deruwe...

26/09/2018

Ja ja, het is weer deze tijd van de maand, de Onderox... Deze keer heb ik de sympathieke Karel Deruwe mogen fotograferen. Samen met zijn lieve hond Marie-Lou wandelde we door de Zoerselse bossen. Ook heb ik de binnenkijker mogen doen. Dat is nog wel wat oefenen. Maar voor de eerste keer ben ik toch tevreden. Ik had de eer om de vloer en tegels te fotograferen voor Gilbo. De Onderox is een gratis magazine dat te verkrijgen is bij de lokale buurtwinkels.

 

 

 

 

 


Love is in the air...

21/09/2018

Na een drukke week, wat hondjes uitlaten en katten gelukkig maken, hebben Jolien en Jelle mogen genieten tijdens hun gratis reportage. Jolien had deze gewonnen via de wedstrijd. Het moeten niet altijd dieren of kinderen zijn. Nu ben ik volop bezig met de foto's te bewerken, resultaat volgt nog. Ondertussen ben ik ook in spanning aan het afwachten naar de nieuwe Onderox... Die komt op 26 september bij de lokale handelaars te liggen. 


Storm in Indian Summer...

14/09/2018

Ik heb nog een keertje voor Storm mogen zorgen... Zalig en deze keer helemaal top voor ons... Ans een goede vriendin is familie van de baasjes en woont dan ook nog in de buurt. Wij de bossen in voor een heerlijke, lange wandeling tijdens deze indian summer. Achteraf op de koffie was ook niet slecht. Kleine Floris mocht ook mee genieten, dit maakt men job extra tof!


Poezie the kitty, Little pony Pimpernelle & And sweet Oldie Odette...

03/09/2018

Deze 3 schatten mocht ik voor iemand verzorgen toen ze op vakantie ging. Poezie was elke dag zo blij om me te zien. Schattige "miauwkes" als verwelkoming. Daar smelt men hartje van. Oude Odette en kleine Pimpernelle stonden dan weer vrolijk naar me te hinniken voor hun verzorging. Die kleine duivelin... Ik moest ze in het oog houden want ze was weg met het eten van Odette. Klein maar dapper...