HOME » NIEUWS » NIEUW02

NIEUWS


The Birthday Girl, Liene...

08/05/2019

 

 

 

 

 

Jarige Liene kreeg wel een hele mooie cadeau voor haar verjaardag. Samen met haar pup Stafke mocht ze op de foto. Ze wist tot de laatste moment echt niets. Dus het was een echte surprise... De familie heeft hun foto's gekozen dus kunnen ze online. Deze meid kan nog lang nagenieten van haar cadeau.

 

 

 

 

 

 


#sportenisgezond  #onderox #NiVoSport

02/05/2019

Tijd om te sporten. Voor de Onderox van vorige maand ben ik een sportwinkel gaan opzoeken in Reusel. Vriendelijke mensen stonden mij op te wachten. Meer foto's kan je bezichtigen via de button.

 

www.nivosport.nl

 

 

 

 

 

 

 


Het weer voorspellen voor #onderox

01/05/2019

Voor Onderox had ik gisteren 2 jonge weermannen voor men lens. 2 broers die een passie hebben voor het weer. Altijd gemakkelijk want je krijgt op voorhand te horen wanneer het goed weer is. De papa mocht ook leuke dingen doen. De spriet erop en regenen maar. Voor 1 keer mocht het dus regenen. :p! Zalig, die hadden echt plezier. Wind, regen, zon, alles kwam aan bod. Benieuwd voor het resultaat? In het magazine van mei of juni kan je ze bezichtigen... SPANNEND!!!

 

Lander en Kristof van Ticht zijn te volgen via: 

www.weerturnhout.be


Die  2 schatten toch...

23/04/2019

Tussen al die mooie communicanten mocht ik kleine Floris fotograferen. Ik had hem al mogen vastleggen op foto in dezelfde koffer toen hij 3 weken oud was. Nu 1 jaar later is hij nog steeds om op te eten. En dan die mooie Misty erbij. Echt 2 dikke vrienden.


Touch, het gaat je goed...

16/04/2019

Gisteren de mindere mooie kant van het leven gefotografeerd. Een hele goede vriendin heeft haar paardje van 25 jaar in laten slapen. Touch is bijna 20 jaar bij haar geweest. Aan al die mooie verhalen komt spijtig een einde. Touch is rustig ingeslapen samen met diegene die hem heel goed hebben gekend. Het was een rare opdracht en met vele tranen in mijn ogen heb ik een paar tedere momenten vastgelegd. 

 

Ik heb zelf 8 jaar geleden ook mijn oude vriend moeten laten gaan. Hugo was 22 jaar en net als Touch een gouden paardje. 1 ding wil ik nog zeggen. Als je zelf voor die beslissing staat dat je een dier moet laten gaan. Blijf tot de laatste adem bij hen. Het is al spannend genoeg voor het dier, laat staan dat hun baasje er niet bij is. Het dier verdient dit, want, het is er waarschijnlijk jaren voor jouw geweest... Wees die laatste momenten er ook voor hen. Hoe moeilijk het ook is... 

 

Touch, ik hoop dat je nu samen met Hugotje en al die andere gouden, oude paardjes van mijn vriendinnen in de hemel mag galopperen!


Yuna, de mooie  herder...

13/04/2019

Deze mooie herder kom ik wekelijks tegen als ik ga werken. Ik ben zo verliefd op haar. Ze is perfect. Ik was natuurlijk blij dat ze een fotoshoot wilde doen. Wat een model en ze luisterde zo goed. Heel gemakkelijk...

Meer foto's via de link.


Lotus, die lieve jachthond...

12/04/2019

Sinds kort ben ik vaste hondenuitlater van Lotus. Omdat Lotus me erg graag heeft en de band goed te behouden als de baasjes nog een keer op reis gaan, ga ik 2 keer per maand met haar wandelen. Ze is zo lief en ze geniet er zo van.

Toch nog even de camera mee om snel wat lente foto's te maken!!!