HNL artikel.

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 21:56
Ik werd een keertje gecontacteerd door HLN om eens wat meer te vertellen over "dogwalking".
Het artikel kan je hier lezen: klik hier!
 
Ik heb ze verteld dat ik met honden ga wandelen en voor dieren zorgt tijdens de afwezigheid van het baasje. Ik doe dit nu ondertussen 5 jaar en dit met liefde en plezier, in weer en wind en ook tijdens het weekend en feestdagen. 
 
Je kan alle hondenrassen krijgen als klant: moeilijke, gemakkelijke, grote, kleine, enz. Allemaal vragen ze een specifieke aanpak. Kennis hebben is echt een must! Je bent tenslotte op iemand zijn dierbare bezit aan het passen en je moet veilig de baan op met de hond. Ik heb geen specifiek diploma behaald, maar door mijn jaren van ervaring durf ik stellen dat ik ondertussen voldoende knowhow heb om voor elke hond de beste aanpak te kiezen. Mijn ervaring is opgebouwd door van kinds af veel bezig te zijn met dieren, veel te lezen over gedragsproblemen en via een privétrainer professionele informatie vergaard te hebben. Ik ben daarenboven goed verzekerd want je weet nooit wat je tegenkomt onderweg.
 
Ben jij graag met dieren bezig? Wandel je graag? Heb je de nodige kennis? Dan is dogwalking misschien wel iets voor u! 
Wil jij meer info over het starten als "dogwalker"? Stuur gerust een mailtje via het contact formulier.
 

 

Wil jij ook meer weten over het gedrag van je hond? Dan kan je deze cursus volgen bij Katrien Huysmans en je kan zelfs een test afleggen. Zo begrijp je je hond veel beter. Wil je meer info over deze cursus? Ga dan naar Dierenhoekske.be waar je alles kan vinden over deze cursus. Ik vond hem heel leerrijk. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.