HNL artikel

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 21:56

Ik werd een keertje gecontacteerd door HLN om eens wat meer te vertellen over "dogwalking". Het artikel kan je hier lezen: klik hier!
 
Ik heb ze dus verteld dat ik met honden ga wandelen en voor dieren zorgt tijdens de afwezigheid van het baasje. Ik doe dit nu ondertussen 5 jaar en dit met liefde en plezier, in weer en wind maar ook tijdens het weekend en feestdagen. Ja, ik moet soms vroeg opstaan of even weg tijdens een feestje. Maar daar heb ik voor gekozen. 
 
Ik wil ook even verduidelijken dat ik dus geen diploma heb om dit beroep uit te oefenen. Het is wel zo dat ik al van kinds af bezig ben met dieren en ik ondertussen heel veel heb gelezen over honden met gedragsproblemen. Door zelf een moeilijkere hond te adopteren en een privétrainer aan te spreken heb ik bergen informatie meegekregen. Want je kan alle rassen krijgen als klant. Moeilijke en gemakkelijke... Grote en kleintjes. Allemaal met een andere aanpak. Dus kennis hebben is echt een must! Je bent tenslotte op iemand zijn dierbare bezit aan het passen en je moet veilig de baan op met je klant. Ik ben dan ook goed verzekerd want je weet nooit wat je tegenkomt onderweg.
 
Ben jij graag met dieren bezig? Wandel je graag? Heb je de nodige kennis? Dan is dogwalking misschien wel iets voor u! 
Wil jij meer info over het starten als "dogwalker"? Stuur gerust een mailtje via het contact formulier.
 

 

Wil jij ook meer weten over het gedrag van je hond? Dan kan je deze cursus volgen bij Katrien Huysmans en je kan zelfs een test afleggen. Zo begrijp je je hond veel beter. Wil je meer info over deze cursus? Ga dan naar Dierenhoekske.be waar je alles kan vinden over deze cursus. Ik vond hem heel leerrijk. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.