Mijn werkwijze als dierenoppas

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 17:36

Mijn werkwijze als dierenoppas is als volgt:

↠ Allereerst plan ik een vrijblijvende kennismaking in. Het is belangrijk dat er een klik is tussen de baasjes, de dieren en mijzelf. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we ook hoe ik eventueel binnen moet komen en welke verzorging het dier nodig heeft, inclusief eventuele medicatie die ik moet toedienen.

↠ Bij vaste wandelhonden vraag ik voornamelijk naar mogelijke problemen die kunnen optreden tijdens de wandelingen. Ik wil tenslotte veilig kunnen wandelen met jullie lieverd.

↠ Als het niet klikt tussen mij en het dier, geef ik dit eerlijk aan. Het is belangrijk dat zowel ik als het dier zich op hun gemak voelen.

 

Extra taken die ik gratis doe:

↠ Medicijnen toedienen

↠ Planten verzorgen

↠ Brievenbus ledigen

↠ Vuilnis buiten zetten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.